slovenia  serbia  gb

solarne-elektrane


Prodaja komponenti

 • 1. TRINA

  Tvrtka Trina solar je kvalitetan kineski proizvođač solarnih panela, koji pripada u 5 najvećih proizvođača na svijetu sa godišnjom proizvodnjom više od 2 GW. Tvrtka ima veliku mogućnost dugoročnog opstojanja i razvoja u odnosu na ostale proizvođače solarnih panela. Testovi njemačke revije Photon, najvažnije revije na području fotonaponskih sustava na svijetu, pokazuju da su solarni paneli Trina solar uvršteni u deset najuspješnijih na svijetu obzirom na proizvedenu električnu energiju na kilovat snage. Taj kriterij je najvažniji jer količina proizvedene električne energije predstavlja prihod.

  2. REC

  Solarni paneli norveškog proizvođača su u potpunosti proizvedeni u proizvodnoj tvrtci Rec (od pripreme do sastavljanja solarnih panela). Solarni paneli REC su na testiranju njemačke neovisne revije Photon u 2011. godini osvojili prvo mjesto sa najvišom proizvodnjom obzirom na instaliranu snagu. Osim u Norveškoj, solarni paneli se većinom proizvode u Singapuru i djelomično u SAD-u i Tajvanu. Glavne značajke koje Vam za svoje solarne panele nudi tvrtka REC su 10 godina garancije na proizvod i 25 godina linearne garancije, koja jamči, da godišnja degradacija neće biti veća od 0,7%.

  3. CANADIAN SOLAR

  ASolarni paneli Canadian Solar se proizvode u Kini još od 2001. godine. Njihov trenutni kapacitet iznosi oko 700 MW na godinu, što ih uvrštava u najveće proizvođače fotonaponskih solarnih panela. Tvrtka daje 25 godina linearnu garanciju na izlaznu snagu i pozitivnu toleranciju od 5W.

  4. LUXOR SOLAR

  Njemačka tvrtka, koja je osnovana 2004. godine, a solarne panele proizvodi u Kini. U 2012. godini, na Berlinskom institutu za fotonapon, uspješno je izvršen PID test solarnih panela. Za svoje proizvode daju linearnu garanciju i pozitivnu toleranciju.

 • 1. SMA

  SMA je njemački proizvođač i jedan je od vodećih proizvođača izmjenjivača na svijetu. Opseg njihovih proizvoda je od 1 kW snage do izmjenjivačkih centrala 500 kW. Uz izmjenjivače imaju i kvalitetan portal za kontrolu solarne elektrane. Portalom na internetu je omogućena jednostavna provjera stanja elektrane i njeno trenutno djelovanje.

  2. KACO

  KACO new energy GmbH je njemačka tvrtka koja proizvodi pouzdane i snažne izmjenjivače učinkovitosti do 98 %. KACO new energy GmbH je 2012. godine na tržište plasirao novi proizvod KACO 60.0 TLB – NT XL izlazne snage 50kW koji je najviše ekonomski opravdan obzirom na vrijednost investicije.

  Tehnički podaci: KACO_Datasheet_10-18TL3_EN_120602

  3. Diehl AKO

  Izmjenjivači njemačke multinacionalne kompanije osnovane 1902. godine. Odlikuju se vrhunskom kvalitetom, dugim životnim vijekom i visokim stupnjem učinkovitosti. Učinkovitost im je oko 98,5 % i primjereni su za velike sustave. Opremljeni su grafičkim zaslonom koji prikazuje podatke o proizvodnji za narednih 30 godina.

  Tehnički podaci: Razsmerniki Diehl Ako Platinum 22000TL

 • solalu

  Višegodišnje iskustvo pričvršćivanja solarnih elektrana na različite vrste podloga dovele su nas do razvoja vlastite konstrukcije koju odlikuje:

  • čvrstoća,
  • stabilnost,
  • konkurentna cijena,
  • otpornost na sve vremenske neprilike,
  • svojstvo čuvanja krova,
  • dugiživotni vijek,
  • mala masa,
  • 10 godina garancije na materijal

  Jednostavna i laka montaža
  Razvili smo inovativnu i kvalitetnu aluminijsku konstrukciju koja odgovara najzahtjevnijim potrebama gradnje solarnih elektrana. Konstrukcija je u skladu sa standardima koji određuju zahtjeve obzirom na opterećenja na vjetar i snijeg. Najveća prednost naše konstrukcije je jednostavna i laka montaža. Sve komponente su izrađene od aluminija i nehrđajućeg čelika. Zbog aluminijskih profila konstrukciju odlikuje mala masa.

  Konstrukcija za sve vrste krovova i vremenske uvijete

  • Nudimo različite profile za različita opterećenja koje lako prilagođavamo različitim vrstama krovova.
  • S našom konstrukcijom postavljeno je više od 15MW krovnih solarnih elektrana.
  • Naša konstrukcija omogućuje montažu solarne elektrane brže i jeftinije.